Renovatie woningblok van 8 woningen in Mijdrecht
Renovatie woningblok van 8 woningen in Mijdrecht

Renovatie woningblok van 8 woningen in Mijdrecht

Dit project omvat de renovatie van een woningblok van 8 woningen op de Raadhuislaan in Mijdrecht.

Het woningblok bestaande uit 8 woningen waarvan 4 boven- en 3 benedenwoningen en 1 hoekwoning. In 2019 zijn alle woningen, verkocht en is er gestart met de volledige renovatie van het woningblok. De eigenaren zijn gezamenlijk aan de slag gegaan met de verbouwing en renovatie van het gebouw en de individuele woningen.

De huidige eigenaren hebben het geheel naar eigen wens ingedeeld. Alle kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van HR++ glas, de deurkozijnen zijn verhoogd naar plafondhoogte, de wanden zijn strak gestuukt en er is een doorlopende lichtgrijze tegelvloer gelegd voorzien van vloerverwarming. Het woningblok is gelegen in een rustige groene wijk zonder doorgaand verkeer, met een mix van sociale huur- en koopwoningen. De locatie is bijzonder aantrekkelijk door de nabijheid van alle voorzieningen. Winkels, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling van de woningen

Vanuit de hal heb je toegang naar verschillende vertrekken zoals de moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein, de berging met opstelplaats van de cv-installatie/wasapparatuur en de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met uitzicht op de Raadhuislaan. De knusse zithoek bevindt zich in het midden van de woning tussen de eetkamer en de keuken. De moderne keuken aan de achterzijde is geplaatst in langsopstelling en voorzien van grote lades. De keuken is uitgerust met diverse inbouwappartuur zoals een inductiekookplaat, rvs-afzuigkap, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De witte fronten staan in mooi contrast met het donkere aanrechtblad. De achterdeur geeft toegang tot de zonnige achtertuin met riante berging.

Slaapkamers

De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning en is via een schuifdeur vanuit de keuken te bereiken. De kamer is keurig afgewerkt en voorzien van een airconditioning. De kamer heeft brede raampartij voorzien van een draai-/kiepraam waardoor het hier heerlijk licht is. Een schuifdeur in de slaapkamer geeft toegang tot de badkamer. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Ventilatie geschiedt op natuurlijke en mechanische wijze.

Projectinfo

ProjectRenovatie woningblok van 8 woningen
LocatieRaadhuislaan, Mijdrecht
OpdrachtgeverVVO De Raadhuislaan