kelders

Duurzame kelder bouwen? Het bouwen van een kelder kan een spannende en praktische toevoeging zijn aan elk huis. Het voegt niet alleen extra leefruimte toe, maar verhoogt ook de waarde van je huis. Voor het bouwen van een duurzame kelder is echter meer nodig dan alleen een gat graven en beton storten. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het bouwen van een kelder die zowel duurzaam als energiezuinig is. Van het type fundering tot de gebruikte materialen, elke beslissing die je neemt speelt een cruciale rol in de levensduur van je kelder.

Lees meer

nieuwbouw spengen

Nieuwbouw vrijstaande villa te Spengen.

In het prachtige buitengebied tussen Amsterdam en Utrecht ligt deze royale nieuw te bouwen vrijstaande villa op een perceel van 1034 m2. Het perceel ligt aan een dijk en heeft vrij uitzicht over de weilanden. Kortom: Hier is het heerlijk vertoeven tussen de landerijen en het water, met al het gemak en comfort van deze nieuw te bouwen villa.

Lees meer

paviljoen de grote sniep

Op 26 februari 2015 heeft Marlies Samsom de eerste paal van paviljoen ‘De Grote Sniep’ geslagen. De bouw van het paviljoen was daarmee van start gegaan.

Lees meer