Nieuwbouw Villa Mijdrecht Villabouw

Projectinfo

ProjectNieuwbouw Villa
LocatieMijdrecht
OpdrachtgeverParticulier

Nieuwbouw villa Mijdrecht

Nieuwbouw villa Mijdrecht. Leeflang bouwbedrijf realiseerde deze uiterst stijlvolle villa in Mijdrecht. En het resultaat mag er zijn! In het mooie Mijdrecht, gelegen te midden van groene velden en rustieke landschappen, verrijst momenteel een prachtige villa die de verbeelding tart.

Villa met ronde voorgevel

De bouw van deze grote villa begon met een visie om een uniek architectonisch meesterwerk te creëren. De ronde voorgevel is het kenmerkende aspect van het ontwerp, waardoor het pand zich onderscheidt van de omliggende woningen. Met zorgvuldige planning en vakmanschap begon het team van ervaren bouwers met het vormgeven van deze gedurfde structuur, met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit.

Woonkamer met panoramische ramen

Bij het betreden van de villa wordt men verwelkomd door een ruime en lichte hal die leidt naar de verschillende vertrekken. De open plattegrond zorgt voor een naadloze stroom tussen de kamers, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en comfort wordt gecreëerd. De woonkamer, met zijn panoramische ramen, biedt een adembenemend uitzicht op de weelderige tuin en het omliggende omgeving.

Twee luxe badkamers

Een van de hoogtepunten van deze villa zijn de twee luxueuze badkamers die elk ontworpen zijn om een oase van rust en ontspanning te bieden. Met hoogwaardige materialen en eigentijdse afwerkingen bieden deze badkamers een ongeëvenaarde combinatie van stijl en functionaliteit. Een jacuzzi, een inloopdouche en op maat gemaakte wastafels voegen een vleugje luxe toe aan deze persoonlijke toevluchtsoorden.

Keuken met ruime eethoek

De keuken van de villa is een meesterwerk op zich, met state-of-the-art apparatuur en voldoende ruimte voor culinaire avonturen. Een ruime eethoek nodigt uit tot gezellig samenzijn en biedt een prachtig uitzicht op de weelderige tuin. De villa beschikt ook over meerdere slaapkamers, elk met een eigen charme en comfort, zodat alle bewoners van deze woning hun eigen persoonlijke ruimte hebben om te ontspannen en tot rust te komen.

Mooie tuin met ruim terras

Naast het interieur is er ook veel aandacht besteed aan de buitenkant van de villa. De tuin, met weelderig groen en sierlijke beplanting, biedt een rustige omgeving waar bewoners kunnen genieten van de schoonheid van de natuur. Een ruim terras, perfect voor buitenentertainment, biedt een ideale plek om te genieten van zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Project nieuwbouw villa Mijdrecht

De bouw van deze grote villa in Mijdrecht is een symbool van vakmanschap en verfijning. Elke kamer en elk detail is met zorg ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te creëren. Met zijn opvallende ronde voorgevel en twee prachtige badkamers is deze villa echt een pareltje in het hart van Mijdrecht. Het is een plek waar dromen werkelijkheid worden en waar degenen die het geluk hebben om hier te wonen, kunnen genieten van een leven vol weelde en sereniteit.