Nieuwe 2 onder 1 kap woning Nieuwkoop
Nieuwe 2 onder 1 kap woning Nieuwkoop
Nieuwe 2 onder 1 kap woning Nieuwkoop

De bouw van een 2 onder 1 kap woning in Nieuwkoop

In het pittoreske Nieuwkoop, gelegen aan de prachtige Nieuwkoopse plassen, verrijst een bijzondere 2 onder 1 kap woning die de aandacht trekt van iedere voorbijganger. Met zijn unieke architectuur en doordachte ontwerp belichaamt deze woning de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

2 verschillende daken

De bouw van deze woning is een meesterwerk op zich, waarbij elk detail met zorg is uitgewerkt. Het eerste wat opvalt, zijn de twee verschillende daken die de woning een opvallend karakter geven. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor een speelse uitstraling, maar biedt ook praktische voordelen, zoals extra ruimte op de zolderverdieping.

2 garages naadloos aan elkaar gebouwd

Aan de voorzijde van de woning zijn de twee garages naadloos aan elkaar gebouwd, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Deze ruime garages bieden voldoende plaats voor het veilig parkeren van twee auto’s en bieden tevens extra bergruimte. De gevel van de garages is prachtig afgewerkt en past perfect bij het totale ontwerp van de woning.

Douglas overkapping

Een van de meest opvallende kenmerken van deze woning is de schitterende Douglas overkapping. Deze overkapping is strategisch geplaatst aan de achterzijde van de woning en creëert een aangename buitenruimte waar de bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving en het uitzicht op de Nieuwkoopse plassen. Of het nu gaat om een gezellige barbecue met vrienden of een ontspannen middag in de buitenlucht, deze overkapping biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Zinken dakkapel

Om het geheel nog verder te verfraaien, is er aan de achterzijde van het dak een zinken dakkapel geplaatst. Deze dakkapel voegt niet alleen extra licht en ruimte toe aan de bovenste verdieping, maar geeft de woning ook een charmante uitstraling. Het zinken materiaal zorgt voor een moderne touch en vormt een mooi contrast met de traditionele elementen van de woning.

Gelegen aan de Nieuwkoopse plassen

De ligging van deze woning aan de Nieuwkoopse plassen is werkelijk adembenemend. De plassen staan bekend om hun natuurlijke schoonheid en bieden talloze mogelijkheden voor watersport, ontspanning en recreatie. De bewoners van deze 2 onder 1 kap woning kunnen dagelijks genieten van het prachtige uitzicht en de serene rust die deze locatie te bieden heeft.

Project 2 onder 1 kap woning in Nieuwkoop

Kortom, de bouw van deze 2 onder 1 kap woning in Nieuwkoop is een waar staaltje vakmanschap. Met zijn unieke ontwerp, de twee verschillende daken, de naadloos verbonden garages, de Douglas overkapping en de zinken dakkapel is deze woning een absolute blikvanger. Gelegen aan de idyllische Nieuwkoopse plassen, biedt deze woning niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar ook een unieke levensstijl waarin comfort en natuurlijke schoonheid hand in hand gaan.

Projectinfo

Project2 onder 1 kap woning
PlaatsNieuwkoop
OpdrachtgeverParticulier