Nieuwbouw van een Vrijstaande Villa in Spengen

Projectinfo

ProjectNieuwbouw van een Vrijstaande Villa
LocatieSpengen
OpdrachtgeverParticulier

Nieuwbouw van een Vrijstaande Villa Spengen

Project Vrijstaande Villa Spengen: Deze nieuw te bouwen vrijstaande villa in Spengen is een unieke kans voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Met een perceel van 1034 m2 en een ligging aan een dijk, biedt deze woning een adembenemend uitzicht over de omliggende weilanden. Het is de ideale plek om te genieten van het landelijke leven, terwijl u toch profiteert van alle gemakken en luxe van een moderne villa.

De villa is ontworpen met oog voor detail en comfort. Met zijn ruime opzet en hoogwaardige afwerking biedt het huis alle ruimte en functionaliteit die een gezin nodig heeft. De architectuur van de woning is stijlvol en eigentijds, met strakke lijnen en grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Begane grond

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime hal op, met een prachtige trap die leidt naar de bovenverdieping. De begane grond bestaat uit een riante woonkamer, een moderne open keuken en een aparte eetkamer. De woonkamer is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht, terwijl de keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en voldoende werkruimte biedt voor de enthousiaste thuiskok. De eetkamer is een gezellige ruimte waar u met familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers en badkamers. De villa beschikt over meerdere ruime slaapkamers, waaronder een luxe master suite met eigen badkamer en inloopkast. De overige slaapkamers delen een of meerdere badkamers, die zijn uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen en hoogwaardige afwerking.

Ruim terras

Naast het comfortabele interieur biedt de villa ook volop mogelijkheden voor buitenleven. Het perceel is ruim en biedt voldoende privacy. Er is een ruim terras waar u kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het creëren van een prachtige tuin of het realiseren van andere buitenfaciliteiten, zoals een zwembad of een poolhouse.

Buurtschap Spengen

De ligging van de villa is een van de grootste troeven. Spengen is een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Hierdoor bent u binnen korte afstand van de bruisende steden, met al hun culturele, commerciële en recreatieve voorzieningen. Tegelijkertijd kunt u genieten van de rust en schoonheid van het omliggende polderlandschap. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor fietsen, wandelen en andere buitenactiviteiten.

Nabijgelegen dorp Kockengen

In het nabijgelegen dorp Kockengen vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen, zoals supermarkten en winkels. Ook zijn er verschillende scholen in de buurt, waardoor deze locatie ideaal is voor gezinnen met kinderen. Kockengen is een sfeervol dorp met een hechte gemeenschap en een rijk verenigingsleven. Hier kunt u zich snel thuis voelen en genieten van de rustige en vriendelijke sfeer.

Vrijstaande villa Spengen

Kortom, de nieuwbouw van deze vrijstaande villa Spengen biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige landelijke omgeving, terwijl u toch kunt profiteren van alle gemakken van een moderne woning. Met zijn ruime opzet, hoogwaardige afwerking en adembenemend uitzicht is dit een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en comfort.